Malzemeler:
- 1 paket süt
- 1 paket krema
- 10 tane patates
- Taze kekik
- Biberiye
- Pulbiber
- Maydanoz
- Sarımsak
Tarif:
Öncelikle patetesleri yıkayıp soyuyoruz.Sonra patateslerimizi vichy şekilde doğruyoruz.Taze baharatlarımızı ve maydanozumuzu doğruyoruz.Bir tecerenin içine krema süt ve doğradığımız baharatlarımızı kuru bahartlarla birlikte Koyuyoruz ve orta ateşe alıyoruz.SÜt ve krema biraz kıvamlaşınca patesleri koyup 15 dk kadar pişiriyoruz bir borcama alıp üzerine Kaşar ekleyip 200 dercede üstü kızarana kadar pişiriyoruz.Dilerseniz bir bardak yardımıyla yuvarlak hale getirebilirsiniz.Afiyet olsun
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder